Auréus Vermogen & Advies

Auréus Vermogen & Advies

Nedinscoplein 7, Venlo, Nederland

Auréus vermogen doet mee
Auréus vermogen bestaat uit partners. Ondernemers die uit het bancaire keurslijf zijn gestapt en liever ondernemerstaal spreken. Professionals die gepokt en gemazeld zijn in de beleggingswereld en inmiddels wel weten wat beleggen succesvol maakt en vooral wat niet. Pure beleggers die 100% achter onze beleggingsovertuigingen staan en zelf ook zo beleggen. Dat is nog eens onafhankelijkheid. Dat heet ondernemerschap en commitment.

Blijven optimaliseren
De oprichters van Auréus vermogen waren voorheen allen werkzaam bij (groot)banken. Hier merkten ze dat het onmogelijk was om écht onafhankelijk te zijn. Toen er bij de banken als gevolg van de financiële crisis ook steeds meer getornd werd aan het persoonlijke contact met klanten, vonden ze het tijd om te laten zien dat het beter kon. Na een zorgvuldige voorbereiding kreeg Auréus op 1 maart 2010 de vergunning van de AFM. Doordat er vanaf de start nooit gewerkt is met “kick backs” en overige provisies was het mogelijk om de onafhankelijkheid te waarborgen. Samen met onze persoonlijke en realistische aanpak, heeft dit tot een voortvarende start geleid. Als ondernemers blijven we zoeken naar manieren om de dienstverlening voor onze klanten te optimaliseren en op basis van tevreden klanten ons bedrijf verder uit te bouwen. We zijn er dan ook trots op dat we hiervoor al diverse malen beloond zijn met een FD Gazelle.

Een hooggewaardeerde munt
De aureus was een gouden munt van het Romeinse Rijk, die voor het eerst geslagen werd rond 85 voor Christus. Julius Caesar begon de aureus frequent aan te munten. Samen met de zilveren munten van die tijd (denarii) werden deze vervolgens verspreid door Romeinse militairen. Aan het einde van de 19e eeuw is er in Venlo een vondst gedaan van 31 van deze Romeinse munten, waarvan één aureus. Ze dateren van omstreeks 156 na Christus en zijn waarschijnlijk In Venlo terecht gekomen doordat Romeinse militairen daar destijds gestationeerd waren. Daarmee zijn ze het oudste geld dat in deze regio in omloop is geweest. Onder verzamelaars is de aureus inmiddels een hoog gewaardeerde munt.

(van www.aureusvermogen.nl)

Auréus Vermogen & Advies B.V.
Nedinscoplein 7
5912 AP Venlo

Nedinscoplein 7, Venlo, Nederland

Route plannen
Contact opnemen