Indexus

Augustijnendreef 2, Eindhoven, Nederland

Ervaring sinds 1997
Indexus is gespecialiseerd in vermogensbeheer en beleggingsadvies. Indexus is in 1997 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een team van 14 experts verdeeld over onze kantoren in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Heerenveen. Onze cliënten zijn met name particuliere beleggers, DGA’s, Stichtingen en Verenigingen.
Om de doelstellingen van onze cliënten te realiseren kunnen wij gebruikmaken van alle beursgenoteerde beleggingsinstrumenten zoals ETF’s, aandelen, obligaties, opties en andere afgeleide instrumenten. Indexus heeft geen eigen producten of afspraken met aanbieders; zo kunnen wij onze cliënten 100% onafhankelijk en objectief adviseren.

100% onafhankelijk
Het is onze missie om het best mogelijke uit uw vermogen te halen. De medewerkers van Indexus zijn gedreven experts die uw vermogen en uzelf de aandacht geven die u verdient. Uw belang staat bovenaan onze prioriteitenlijst en het is ons primaire doel om ervoor te zorgen dat u tevreden bent.

Indexus hanteert de Core Satellite Strategie, een asset allocatie model waarin op effectieve wijze passieve en actieve beleggingsstrategieën worden gecombineerd. Indexbeleggen zorgt voor stabiliteit in de kern van beleggingsportefeuilles. De portefeuilles worden gedegen opgebouwd en professioneel onderhouden door te spreiden over verschillende beleggingscategorieën, wereldmarkten en strategieën die passen bij de marktomstandigheden.

(van www.indexus.nl)

Indexus Groep B.V.
Augustijnendreef 2
5611 CS Eindhoven

Augustijnendreef 2, Eindhoven, Nederland

Route plannen
Contact opnemen