Ostrica

Professor J.H. Bavincklaan 2, Amstelveen, Nederland

Als u vermogensoplossingen zoekt die naadloos aansluiten bij uw ambities dan is Ostrica uw ideale partner. Ostrica is een onafhankelijke financiële dienstverlener en biedt vermogensbeheer, risicomanagement, inkomensstrategieën en fondsoplossingen voor zowel ondernemers en particulieren als voor instituten.

Wij hebben ons in de afgelopen twintig jaren ontwikkeld tot een brede dienstverlener op het gebied van vermogensoplossingen. Met moderne strategieën, inspelend op actuele marktontwikkelingen beschermen wij uw vermogen en optimaliseren wij uw portefeuille op rendement en risico. Sinds onze oprichting in 1997 realiseren wij met ons gestructureerde beleggingsproces bovengemiddelde resultaten.

Het is onze overtuiging dat dit alleen mogelijk is met een hoogwaardig gestructureerd beleggingsproces. Wereldwijd analyseren wij 14.000 aandelen en 80.000 obligaties en selecteren uitsluitend de voor u meest interessante oplossingen. Door onze omvang zijn wij in staat te werken tegen competitieve tarieven en behoren onze transactiekosten tot de laagste van Nederland.

(van www.ostrica.nl)

Ostrica
Professor J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Professor J.H. Bavincklaan 2, Amstelveen, Nederland

Route plannen
Contact opnemen