Slim Vermogensbeheer

Schatbeurderlaan 10, Weert, Nederland

Hallo, wij zijn slim!

Van ondernemen krijgt u energie en het zorgt ervoor dat u blijft dromen. Ondernemen is uitdagend en plaatst u voor lastige (financiële) keuzes die de aandacht afleiden van dingen waar het eigenlijk om gaat. Slim Vermogensbeheer helpt ondernemers bij het maken van deze keuzes, zodat wij samen vooruit kunnen blijven kijken.

Omdat wij in staat zijn om samen met u de echte doelstelling in uw leven te bepalen, helpen wij u bij het maken van moeilijke beslissingen door als sparring partner op te treden. Dit doen wij door een brede inventarisatie van uw persoonlijke situatie te maken. Slim Vermogensbeheer kijkt naar de onderneming en de ondernemer. Wij hebben hoog opgeleide specialisten met een breed expertisegebied die een waardige sparring partner voor u zijn.

WAAROM SLIM VERMOGENSBEHEER?

Wij hebben specialisten op meerdere expertisegebieden die houden van hun vak en tot uw beschikking staan. Denkt u hierbij aan experts op het gebied van financiële planning, beleggen, vermogensbeheer, fusies en overnames, estate planning en accounting. Wij kennen onze cliënten bij naam en onze cliënten kennen ons. Wij zorgen voor korte lijnen. Wij hebben allemaal een direct telefoonnummer waarop wij ook na de standaard kantoortijden voor u bereikbaar zijn. Indien andere partijen beter zijn in het oplossen van uw vraagstuk dan gaan wij dat niet zelf doen, maar zoeken we samen met u naar een partij die geschikt is. Bij vermogensbeheer geeft u de zorg over uw vermogen uit handen. U bepaalt de kaders voor de beleggingen en onze beleggingsspecialisten doen het werk.

WAAROM WILT U BELEGGEN?

Wij stellen u de vraag “Waarom wilt u beleggen?”. Deze vraag lijkt simpeler dan ze is en hier nemen wij dan ook goed de tijd voor. Wij leven in de overtuiging dat beleggen geen doel is, maar een middel om de echte doelstellingen in uw leven te bereiken. Omdat wij deze overtuiging hebben, gaan wij samen op zoek naar uw dromen en wensen.
Wat zijn uw doelstellingen? Dat is zeer verschillend en heel persoonlijk. Soms is dat een pensioenvoorziening opbouwen voor de oude dag. Of overdracht van vermogen naar de volgende generatie. Misschien is dat wel het genereren van inkomen en zo kunnen we nog honderden voorbeelden bedenken.
Hoe specifieker wij weten wat uw dromen en doelen zijn, hoe beter wij een portefeuille kunnen samenstellen die voldoet aan uw verwachtingen. Onze specialisten gaan daarom met u op zoek naar uw dromen voor de toekomst en welke mogelijkheden en wensen u heeft om uw dromen te bereiken. Als wij dit weten kunnen wij een portefeuille voor u samenstellen.

HEEFT U EEN PLAN VOOR UW VERMOGEN?

Financiële planning geeft u inzicht in uw financiële situatie en helpt u keuzes te maken om uw wensen, dromen en ambities te realiseren. Cliënten van Slim Vermogensbeheer hebben de mogelijkheid om een financieel plan op te laten stellen door één van onze financieel planners.
In een financieel planningsproces brengen wij uw inkomen, uitgaven en wensen in beeld en plaatsen we deze op een tijdlijn. Omdat wij meerdere scenario’s voor u doorrekenen en het plan regelmatig actualiseren, heeft u altijd inzage in de financiële haalbaarheid van uw dromen.
(van www.slimvermogensbeheer.nl)

Slim Vermogensbeheer B.V.
Schatbeurderlaan 10
6002 ED Weert

Schatbeurderlaan 10, Weert, Nederland

Route plannen
Social media
Contact opnemen