Contact

Laat het ons weten

Wij ontvangen graag feedback. Neem dus gerust contact met ons op.

Nieuwe ideeën en samenwerkingen
Wij staan steeds open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen. Mocht je ideeën, suggesties of voorstellen hebben, neem dan contact met ons op via info@teddings.nl.

Zelf bijdragen
Wil je op Teddings adverteren, artikelen of video’s plaatsen? Wil je extra opvallen? Ben je op zoek naar maatwerk? Stuur dan nu direct een mail naar info@teddings.nl. Wij nemen contact met jou op.

Verbeteren
Hoezeer wij onze best ook doen soms gaat er ook wel eens iets mis, neem ook dan gerust contact met ons op. We horen graag van je.

20923280 - website and internet contact page concept with icons on blue hanged tags isolated on white background

Laat zien wie je bent!

Teddings biedt je de mogelijkheid om je te profileren en te laten zien en ervaren wie je bent en wat je waard bent.

Jij maakt het verschil
Je plaats artikelen of video’s die aantonen dat jij de expert bent en dat je weet waarover je het hebt. Je laat zien wie je bent en wat je doet. Je houdt je kennis en ervaring niet binnenshuis maar deelt ze zodat bijvoorbeeld nieuwe klanten of je nieuwe werkgever weten wat voor vlees ze in de kuip hebben.Dit is dé manier om je te onderscheiden van andere experts.

Kom in actie
Wil je de mogelijkheden van Teddings ontdekken en weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul nu het contactformulier in of stuur direct een mail naar info@teddings.nl. We gaan graag met jou in gesprek.

 

Onze contactgegevens

Ons bezoekadres
Nieuwstraat 51
5521 CB EERSEL (bij Eindhoven)

Ons postadres
Postbus 120
5540 AC REUSEL

Ons emailadres
info@teddings.nl

Contact