Teddings

Teddings

Informatie met waarde; door experts voor jou! Teddings is een onafhankelijk digitaal platform. Je vindt hier alle informatie over geld. Financieel, fiscaal, juridisch; alle persoonlijke en bedrijfsmatige aspecten kom je tegen.

Door experts
Vermogensbeheerders, financieel adviseurs, accountants en andere experts delen hun kennis en laten zien wat ze in huis hebben. Praktische kennis waar je iets aan hebt.

Voor jou
Ben je particulier of ondernemer. Dan vindt je praktische informatie op het moment dat je die nodig hebt.
Als adviseur of professional blijf je op de hoogte van wat er in de branche speelt.

Meer info
Wil je meer over Teddings weten? Neem gerust contact op en stuur een bericht naar info@teddings.nl.

34537033 - group of multiethnic diverse business people

Ook auteur worden?

Je bent vermogensbeheerder, hypotheek- of verzekeringsadviseur, accountant, boekhouder, fiscalist of een andere expert en je hebt vanuit je eigen vakgebied relevante dingen te vertellen. Dan is Teddings iets voor jou.

Jouw doel
Wil je over geld bloggen of vloggen? Leads genereren, personal- of business branding of heb je een andere doelstelling? Teddings helpt je graag resultaten te boeken.

Jouw platform
Je bent ervan overtuigd dat het posten van relevante content jou extra op de kaart zet. Je zoekt een platform om te laten zien wat je in huis hebt en wat je waard bent. Dan is Teddings er voor jou.

Meld je nu ook aan! Het is gratis!
Stuur een mail naar info@teddings.nl. Wij nemen contact met je op.

Word ook onze partner

Wil je graag je eigen vaste rubriek waarin je op regelmatige basis laat zien waar je goed in bent en wat jouw expertise is? Dan kan dat bij Teddings. We werken graag met je samen.

Jouw eigen column
Je hebt al je eigen blog, je geeft al een nieuwsbrief uit of je wilt er aan beginnen. Teddings zorgt voor een groter doelgericht publiek. Extra zichtbaarheid zorgt voor meer resultaat.

Jouw vlog
Je geeft graag marktupdates, bespreekt financiële producten of analyseert fiscale kansen. Het zijn enkele voorbeelden van onderwerpen die bezoekers van Teddings graag in de vorm van een video zien.

Gerelateerde diensten
Ligt jouw expertise in het verlengde van persoonlijke en bedrijfsmatige geldzaken. Ook dan komen we graag met jou in contact.

Laat het ons weten
Stuur een mail naar info@teddings.nl. Wij nemen contact met je op.

Adverteer op Teddings

Met welk doel je ook wenst te adverteren, Teddings biedt je oplossingen met resultaat. De bezoekers van Teddings hebben verschillende achtergronden.

Consumenten en ondernemers
Consumenten en ondernemers zoeken informatie, tips en mogelijkheden. Ze oriënteren zich en zijn op zoek naar adviseurs die ze kan helpen. Ze hebben meestal een concreet probleem of zien kansen die ze willen benutten.

Adviseurs en aanbieders van financiële producten
Deze groep is niet alleen op zoek naar informatie om op de hoogte te blijven van actualiteiten en ontwikkelingen binnen hun vakgebied maar ook naar mogelijke netwerk- en samenwerkingspartners. Hun werkterrein is zowel B2C als B2B,

Adverteren?

Ben je geïnteresseerd om op Teddings te adverteren? Stuur dan nu een mail naar info@teddings.nl en we nemen contact met je op.

Volg ons

Wil je ook op de hoogte blijven van wat er allemaal op Teddings gebeurt? Volg ons dan

Nieuwsbrief
Teddings verstuurt regelmatig een nieuwsbrief met daarin relevante informatie over persoonlijke en bedrijfsmatige geldzaken. Meld je onder aan deze aan!

Social media
Teddings is ook actief op de social media. Volg ons en deel interessante artikelen met vrienden, kennissen en collega’s.